Breaking News

Tegnap miért nem volt bejegyzés?

Ezzel a kérdéssel fordultatok hozzánk ma reggelre többen is. És úgy gondoltuk, hogy cikkben adunk választ. Anyák napját ünnepeltük, utaztunk, más városokba mentünk és terveztük az összefogás elkövetkezendő időszakát. Előadásokat egyeztettünk le, találkozókat szerveztünk meg és gondoltunk a blogra is természetesen, de inkább fejlesztői szemmel néztük.

És arra jutottunk a csapattal, hogy mostantól tőlünk heti egy cikket fogtok kapni, de annak lesz eleje, vége, tartalma, mondanivalója. Egy új blog témában teret biztosítunk fiatal költők és írók alkotásainak nevesített, vagy anonim bemutatásának. Nem az lesz a cél továbbra sem, hogy minél több témát kapjatok, hanem hogy tartalmat közvetítsünk felétek, melyekből ti is tanulhattok és melyekkel az időtöltés pihentető, és értékes.

 

A weboldalunk is meg fog újulni néhány új funkcióval, szóval azt is érdemes lesz követni. Találkozókat is fogunk szervezni, valamint előadásokat, vitaesteket és különböző értékes, és tanulságos programokkal is készülünk a számotokra. Ezeket is meg fogjátok találni a weboldalunkon.

Anyák napjával kapcsolatban a Telekom Hungary videóját szeretném veletek megosztani így utólag. És csak annyit mondani, hogy tölts el minőségi időt azokkal, akiket szeretsz, addig, amíg csak bírsz!

,,Élj úgy, hogy mindenhol legyen egy házad.”
-EGY TANÁRNŐ-