ÖSZVÉR

,,Teremts értéket, légy bátor, keresd a helyed, MERT VAN. És ne egy-egy dolog alapján ítéljünk, mert néha a problémák sokkal komplexebbek, mint amit egy nézőpont le tud fedni. És persze védd meg a FÖLDET, amin élsz!”

-EGY FIATAL-

!!!KIHÍVÁST HÍRDETÜNK!!!

 

Három nézőpont, három személy, három kimenet, de ez nekünk nem volt elég. Hogy ezt miért írtuk le? Mert mindig a dolgok mögé kell néznetek. Mert nektek kell kezdeményezni, nektek kell bátran megterveznetek a jövőtöket. Viszont ezt érdemes jól végig gondolni, mert Földből csak egy van. Egyszer élünk, hát itt az ideje hogy szebbé tegyük a földet.

 

 

 

Egy kis kihívásra szeretnénk kihívni Titeket kedves olvasóink. Tégy valami olyat, amivel mosolyt csalsz valaki ismeretlen arcára.
Használd a #beniceforaday taget, és hívj ki 2 személyt, vagy csapatot!
Kedves olvasóink mellett most mi még 2 csapatot ki fogunk facebookon hívni. Természetesen ennek ellenében ezt a kihívást mi is teljesítjük és megírjuk, hogy mit történt. Fénykép készítése még plusz pontot is ér. A kihívásra 2 hónapja van mindenkinek. A célja, hogy mosolyt okozz másoknak, úgy hogy közben te is boldog vagy. Ha már itt vagyunk, és nem vagyunk egyedül, akkor tegyünk valami hasznosat is.

Nos hajrá! Kihívottainkat a facebook oldalunkon megtaláljátok.

,,Kezd magaddal a változást, és hass a környezetedre. Mutassátok meg, hogy mire vagytok képesek!”
-Ifjúsági Összefogás-